El CRAE celebra el 1r aniversari


El proper dissabte dia 7 de març tenim el plaer de convidar-vos a la primera festa d’aniversari del CRAE Vilobí.

Celebrarem la festa en el camp de futbol durant tot el matí de dissabte, on hi haurà la participació de diferents associacions que ens faran gaudir de nom- brosos espectacles per a totes les edats, tot gracies a Contècnica Màxima SCCL, que col·labora i patro- cina l’esdeveniment. També tindrem uns espais de promoció per a aquelles associacions que hi partici- pen, ela quals estan oberts perquè qualsevol entitat, associació o grup del nostre poble pugui afegir-se.

Estaríem molt agraïts de poder compartir aquest dia tan important per a nosaltres amb tots i totes els ve- ïns i veïnes de Vilobí del Penedès, i així poder esta- blir llaços i vincles entre tots nosaltres; a més a més oferirem una jornada de portes obertes del centre mateix, per a tots aquells que vulguin conèixer la re- alitat de casa nostra.

Properament en veureu o rebreu el programa d’activitat. Agrairem la vostra col·laboració i participació.

#crae #vilobí #celebració #aniversari

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal