top of page

S'estrena cercavila per Festa Major!


Aquesta festa major hem pogut veure ballar una cercavila totalment renovada que amb alegria, ganes i color ha estat molt animada.

Hem tingut un grup de panderetes, que un any més han tocat la pandereta com només elles ho saben fer, al ritme del flabiol i fent balls nous molt coordinats.

Com a novetat aquest any hem tingut un grup de pastorets, que amb la seva armilla, picarols i bastó ballaven al so del sac de gemecs uns balls molt alegres, en un dels quals fins i tot alçaven un component del grup i desitjaven a tothom una molt bona festa major.

I també, com a novetat d’aquest any, s’ha estrenat un ball de gitanes, en què el color, les castanyoles i els clavells harmonitzaven una dansa molt alegre amb les cintes al voltant del pal.

Des de l’organització volem donar les gràcies més sinceres a tots els balladors d’aquest any per la seva col·laboració, i als monitors per la seva implicació i dedicació.

Animem a tothom qui vulgui a participar l’any vinent en els balls de la cercavila, fent créixer aquests grups i, qui sap, potser incorporant-ne de nous ;)

Moltes gràcies a tots i que no pari la festa!


bottom of page