top of page

“A cent cap als 100”, al Parc Natural del Garraf


L’última de les caminades d’aquest curs 2017-18 serà el proper divendres 13 d’abril al Parc Natural del Garraf, una passejada que ja s’ha hagut d’anul·lar un parell de vegades per condicions meteorològiques. L’itinerari es farà per pistes amples i en bon estat i té una distància de 8,5 km amb un desnivell acumulat de 150 metres.

L’hora de la sortida serà a les 8.15 hores de la plaça de la vila i es partirà de Begues, on esmorzarem abans d’iniciar l’activitat.

Cal portar roba i calçat còmodes, esmorzar i beguda. Per dinar s’anirà al restaurant. (preu menú a determinar). El preu de la caminada és de 10 €. Les inscripcions es podran fer a l’ajuntament fins al dia 10 d’abril.

Resum de la caminada a Collserola

Un grup de vilobinencs i vilobinenques van gaudir de nou del Cicle de Passejades “A cent cap als 100” al Parc Natural de Collserola. La sortida va ser el passat 15 de març i aquesta, a diferència de les anteriors, es va iniciar amb una petita formació de marxa nòrdica per a tots. La idea del projecte és que es vagi incorporant aquesta tècnica en les pròximes passejades perquè tothom pugui gaudir dels beneficis de la marxa nòrdica.

La caminada va tenir un recorregut total d’uns 6 km amb un desnivell acumulat de 290 metres i vam poder visitar diferents indrets d’interès com el Mirador dels Xiprers i Sant Pere Màrtir. En acabar la caminada vam dinar a l’Espai Mireia, el bar-restaurant de l’àrea de pàrquing, i de nou cap a casa, a esperar la proper passejada.


bottom of page