top of page

Finalitzada la temporada de futbol sala dels federatsUNA TEMPORADA DE SOMNI, finalitza amb el nostre equip sènior segon classificat de lliga.

Els nois ho han donat tot en cadascun dels entrenaments i partits en aquest any tan

complicat, firmant vuit victòries, un empat i una derrota.

Confiant a cegues en els valents que representen el nostre poble en la màxima categoria, que evolucionen amb el treball del dia a dia, i que aquest any ens han fet gaudir a tots d’aquest esport.

No ens oblidem del vostre caliu, donem les gràcies a tothom qui ha vingut a animar, per ajudar-nos a tirar moments complicats endavant i acabar assolint l’objectiu d’estar a la part alta de la classificació.

Ara ens toca esperar la designació de la federació envers el somiat ascens, però tant si s’aconsegueix com si no, tenim la seguretat i la satisfacció d’haver-ho donat tot i haver fet la feina tan bé com ha estat possible. Us ho transmetrem per les xarxes socials tant bon punt ho sapiguem.


EQUIP CADET, APOSTA DE PRESENT I FUTUR. Per altra banda, els nostres nois de la categoria cadet ho han tingut mes difícil i han acabat en la part baixa de la classificació, davant les adversitats de la covid de començar a mitja temporada en una

categoria nova per a ells, inclús alguns encara estan en categoria infantil.


No treu mèrit a la seva gran temporada d’aquesta plantilla curta de vuit valents, ja que en tots els partits i entrenaments han lluitat i competit, i això ens ha fet gaudir fins a la darrera jornada.

Cal dir que no deixa de ser una temporada en què s’estan formant com a grans jugadors i grans persones. De ben segur que aquesta propera temporada recolliran els seus fruits, de la mateixa manera que ho van fer la passada temporada.

SALUT I FUTSAL!

Comments


bottom of page