top of page

L'EMM, Temps de Dansa i Twirling esperen poder reprendre el curs

Escola Esportiva Municipal

Comencem nova temporada d’esport a l’Escola Esportiva Municipal. Tot i la situació sanitària complicada en què ens trobem, creiem necessari seguir fomentant l’esport al municipi. Tenim clar que serà un any complicat per a tots degut al risc de rebrots i/o contagis, tot i així des de l’EEM treballem per oferir-vos una àmplia oferta esportiva per a totes les edats i amb la major seguretat possible. Esperem poder gaudir plegats un any més practicant esport a Vilobí.


Temps de Dansa:

Des de Temps de Dansa tenim moltes ganes de reprendre les classes, després que el passat mes de març la covid ens obligués a aturar la nostra activitat de manera inesperada. Com sabeu, els protocols són molt canviants i ens és molt difícil saber de quina manera podrem iniciar el curs. Tot i això, estem il·lusionades de poder recuperar certa normalitat garantint no només la prevenció i seguretat sinó l’essència de l’activitat i els valors que la caracteritzen. La nostra intenció és començar el curs al mes d’octubre, com cada any. Per tal de tenir marge de maniobra en cas d’haver de fer grups més reduïts, hem obert el període de preinscripcions. Si tens intenció d’apuntar-te o bé de provar Temps de Dansa, t’agrairíem que t’hi inscriguessis en el formulari que et facilitem a continuació. Això ens ajudarà molt a poder organitzar-nos de manera òptima! Moltes gràcies i esperem retrobar-te ben aviat!

Club Twirling Vilobí

El Club de Twirling Vilobí començarà els entrenaments coincidint amb l’inici del curs escolar. El plantejament de les classes seguirà sent com els altres anys, combinant la tècnica de bastó i la gimnàstica rítmica, per assolir bones condicions físiques per a la pràctica d’aquest esport. Des del club ja s’ha treballat amb un seguit de mesures i protocols per tal de garantir la seguretat dels membres, com per exemple, controls de temperatura a l’inici de cada entrenament o la desinfecció de l’espai i materials utilitzats, entre d’altres.

Comments


bottom of page