top of page

Obres de millora a la piscina municipal


Les obres de la piscina i la pista poliesportiva ja estan en la fase final. Després d'una parada forçada amb motiu de la covid-19, s’han pogut reprendre amb l’objectiu d’acabar-les al més aviat possible i abans que comenci la temporada d’estiu.

Una vegada s'acabi la construcció del mur de rocalla i entrem a la fase 3 de la desescalada podrem obrir les portes de la piscina per a tothom, però fins llavors ens haurem d'esperar. En el projecte inicial s’hi contemplava una plantada d’heures per tal de donar consistència al desnivell, però degut a l’argilositat expansiva del terreny, es va creure més segur construir-hi un mur de rocalla, d’aquesta manera les pedres faran de contenció i evitaran l’esllavissada de terra.

A la piscina gran, part de les tasques s’han realitzat amb el personal de la brigada i gràcies a això, hem pogut dur a terme aquesta reestructuració amb un pressupost molt baix. Amb aquesta reorganització de l'espai, el bar podrà donar servei a les dues instal·lacions, la piscina i la pista poliesportiva. Amb aquestes millores també s’ha ampliat la terrassa i la zona de gespa, cosa que aquest any, i amb les mesures de restricció d’aforament a causa de la covid-19, permetran poder donar servei a més veïns i veïnes.

Esperem que les reformes siguin del vostre gust i que aviat es pugui gaudir d’aquest equipament.

bottom of page